pRIVAT- OCH GRUPPLEKTIONER

Vi utbildar ryttare på alla nivåer oavsett mål!
Vi erbjuder ridskola, privatlektioner, lektioner i mindre grupper, ridlekis samt ridning för ryttare med funktionsvariationer.

Viktigt för oss är sits, balans samt kommunikationen mellan ryttare och häst.

Vi vill få fram harmonisk ridning med små hjälper. Träningen varieras och anpassas efter varje individs behov. Samtidigt ser vi till att ha roligt och har bra gemenskap i grupperna. Vi har bra och välridna hästar av olika typer som tränas och ibland tävlas utöver ridskolan, för att vi vill att du ska få ut maximalt av din tid här.
OBS! Från och med 1 maj 2021 har vi justerade priser 

lektionsridning grupp eller privat

Privat eller grupplektioner oavsett tidigare ridvana. Hos oss är alla välkomna. På privatlektioner rider du ensam med instruktör. På grupplektioner är ni max 3 personer som vi antingen sätter ihop tillsammans beroende på ridvana alternativt om ert sällskap bokar grupplektion tillsammans. Ni kan antingen önska instrktör själva att rida för annars väljer vi lämplig instruktör för nivå. 

specialanpassad ridning

För ryttare med funktionsvariationer där ridningen och hästarna anpassas utifrån eleven.  Detta går att boka löpande eller vid enstaka tillfällen. Vi har en ramp som gör det möjligt för den som har begränsad möjlighet att ta sig upp på hästen från marken. Vi har personal som är utbildade FaR-ledare.

Ridlekis

Ridlekis är för barn mellan 0-5 år som vill gosa lite i stallet och rida en kortare sväng på en av våra fina hästar. Alla barn behöver ha minst 1 vuxen närvarande som kan vara behjälplig under själva ridningen. Barnen delar på en häst.
Vi har ridlekis varje söndag mellan kl 9:00-09:30.

 

Prislista

Privatlektion, 45 minuter(1 person), 600 kr
Privatlektion 10 ggrs kort*, 45 minuter, 5700 kr
Grupplektion, 60 minuter(2-3 personer), 500 kr
Grupplektion 10 ggrs kort-*, 45 minuter, 4700 kr
Privatlektion, egen häst 30 minuter, 500 kr
Juniorlektion, upp till 10 år, 30 minuter, 350 kr
Ridlekis, mys och gos och ridning, 30 minuter, 150 kr

Samtliga inackorderingar på GRIM Islandshästar erhåller 15% rabatt på ovan prislista. 

*10 ggr kort är personliga och giltliga 1 år från beställning.

Bokning av lektioner: bokning@grimislandshastar.se
All ridning och vistelse i stall sker på egen risk. Hjälm och skor med klack är obligatoriskt. Hjälm finns att låna. Ansvar- och kundolycksfallförsäkring finns. 

Uteblivna besök debiteras till fullt pris om inte avbokning sker senast 72 h innan ridningstillfället  

.

.

.

.