SALUHÄSTAR HOS GRIM

Känslig valack
Gandur är en vacker, stor och stabil valack på 11 år. Han är ibland lite blyg och behöver en tålmodig och lugn ryttare. Han har stora rörelser i skritt, trav och galopp. Han påbörjade precis sin töltsättning. Han behöver tid för att anpassa sig i en ny miljö och måste få förtroende för sin ryttare. Han är inte dum eller farlig, men definitivt ingen nybörjarhäst.
När du fått hans förtroende är han väldigt snäll och älskar uppmärksamhet.
Han är låg i rang. Ej eksem eller fång. Frisk och aldrig varit skadad.

Gandur står på försäljning på GRIM Islandshästar hos Anni Berner. 
SÅLD!

Jättefin ridhäst - stor och glad valack
Kjarni-05
En vacker, stor och glad valack. Fyra väl separerade gångarter. Lätt för tölt, mjuk och bra galopp och trevlig trav. 
Kjarni är trevlig och okomplicerad i all hantering. Lättskodd, lättlastad och trafiksäker. Han har en genomgående och härlig tölt och kan ridas ut på själv eller i grupp. Han behöver en ryttare som är trygg i sig själv och som är erfaren för att få ut det bästa av honom. Kjarni är perfekt för kurser eller lyxig ridhäst i skogen. Eksem och skadefri. 141 cm.

SÅLD!

Proffset på tävlingsbanan
Samherji -04

Söker du efter en erfaren, välutbildad läromästare som tävlingshäst? Då är Samherji den perfekta hästen för dig!
Han har tävlat mycket på nationella/internationella tävlingar och har många väldigt bra och stabila resultat bakom sig under åren då han aktivt tävlats. Han är en väldigt lätthanterlig, trevlig och väluppfostrad hingst som har fem väl separerade gångarter. Han är väldigt rolig att träna och arbeta med. Samherji har flera fina avkommor efter sig. 
Samherji är en trogen läromästare som nu söker en ny ryttare att lära upp med sin breda erfarenhet och önskar komma till ett satsande hem. 

Ridegenskaper:
Tölt 8,5
Trav 8
Pass 8
Spirit 8,5
Helhetsintryck 8,5
Skritt 8,5
Långsam tölt 8
Galopp 8,5
Ridegenskaper 8,32

SÅLD!

Stor och stabil valack
Tandri -07 är en vacker och stabil valack med fyra härliga gångarter. Han är mjuk i sina rörelser och har en väldigt trevlig galopp. Tandri har gått med i verksamheten samt på våra lektioner för personer med funktionsvariationer och klarar av det med bravur. Han är en lugn och avslappnad häst och behöver lite mer energi för att komma fram i ren tölt, men med noggrant lösgörande arbete så kommer detta ge sig vart eftersom.

Tandri har mycket karaktär och ibland egen vilja. Han är trafiksäker med en liten räv bakom örat när nybörjare sitter på, dock aldrig dum. Snäll att sko och eller lasta.. Han är van att ridas och hanteras både i grupp och ensam. Han vill dock inte ha andra hästar för nära inpå bakom sig, då kan han bli sur.
Eksem och skadefri. 144 cm. 
Tandri passar många olika typer av ryttare, dock inte för små barn pga. hans storlek.

SÅLD!

För mer information maila oss på anni@grimislandshastar.se eller ring mig, Anni - beridare och huvudinstruktör på GRIM Islandshästar, på nummer 0768516707 (engelsktalande) eller Johanna, verksamhetsansvarig, 0768-51 62 22 (svensktalande).

Är du ute efter andra typer av hästar? Har du en häst du behöver sälja? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.