Vi arbetar på grim

Johanna Engdahl- Verksamhetsansvarig

Johanna har en lång erfarenhet av hästar och hästhållning och har sin utbildning i Hästkunskap level 1 och 2 från Hästsportens Folkhögskola, Strömsholm.
 Hon har ridit i hela sitt liv och haft flertalet hästar som hon tränat och tävlat hoppning med. Utöver detta så har Johanna i nuläget en hästbutik som hon bedriver i Hallstavik.
Johanna har tidigare suttit med i Hallstaviks Ryttarförenings styrelse där hon varit med och ansvarat för inköp och försäljning av hästar men också varit med tagit fram ett gynnsamt koncept till föreningens nuvarande verksmahet.
 
Våren 2019 tog Johanna examen som Socialpedagog och hon har lång erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Hon har även erfarenhet av att arbeta med personer som på olika sätt behöver stöttning och vägledning i livet.
Johanna har arbetat på GRIM sedan November 2019 och ansvarar för verksamheten i dess helhet.
 
Hennes arbetsuppgifter innefattar  ansvar för verksamhetens kunder och bokningar, ridläger, ridskolan i sin helhet, innackorderingar, personal, turridningar, specialanpassad ridning, rid-lekis, arbetsmiljö, brandskydd.
 
“Jag brinner för hästar, verksamhetsutveckling och för att bistå våra kunder med all hjälp och information som de önskar för att på så sätt kunna se till att de får en fantastiskt upplevelse när de kommer till oss på GRIM Islandshästar”
 
Tveka inte att kontakta mig!
 
Johanna Engdahl
076-85 16 222
GRIM Islandshästar
kontakt@grimislandshastar.se
Bokning@grimislandshastar.se

Ann-Kathrin Berner "Anni"- Huvudinstruktör, beridare och hästtränare

Anni är certifierad FT-tränare, unghästtränare samt FEIF-tränare nivå 3 och har sin kandidatexamen från Hólar universitet på Island. Anni kommer från Baden-Baden i Tyskland. Innan Anni flyttade till Island utbildade hon sig som specialiserad ryttare och tränare på gångartshästar (Pferdewirt). Anni tränade alla slags gångartshästar och hade regelbundna klasser i hoppning, dressyr, samt tränade amerikanska saddlebreds, Mangalagar Marchadors, Paso Ibero samt islandshästar. Anni blev hedrad som bästa student i sin klass med medalj och var först i Tyskland med att ta utbildningen i gångartshäst (Ursula-Bruns-Medal).
Sedan februari 2020 är Anni ansvarig för utbildning av både hästar och ryttare på GRIM Islandshästar.

”Mitt fokus i undervisning och träning är god och tydlig kommunikation mellan häst och ryttare, med fokus på att träna både kropp och själ” – Anni
 
Annis passion är att stödja hästar och ryttare till att utvecklas samt att nå sina mål, speciellt unghästar samt ryttare med höga ambitioner.
 
Anni tar emot hästar för tillridning, träning, försäljning, samt inridning.
Anni håller lektioner på Grim samt håller i ridläger för vuxna och ungdomar. Anni tar emot nya elever för lektioner och kommer hålla kurser hemma på gården. Anni kan också hålla kurser på andra anläggningar.

Tveka inte att kontakta mig! (engelsktalande)

Anni Berner
076-85 16 707
GRIM Islandshästar
anni@grimislandshastar.se

-fler grimmare-

GRIM har fler superduktiga medarbetare som även de håller i privat-och grupplektioner, ridskolegrupper, turer, ridläger, ridlekis, specialanpassad ridning och som arbetar nära hästarna i vår stallmiljö. 
Vi alla är måna om att du och ditt sällskap ska få en härlig upplevelse när ni kommer till oss på GRIM och vi är alltid öppna och behjälpliga för olika typer av frågor som kan komma upp i samband med er vistelse hos oss!

Malin Norberg
Malin Norberg
Cecilia Lundquist
Cecilia Lundquist
Sofia Bäck
Sofia Bäck
Wilma Johansson Östberg
Wilma Johansson Östberg
Susanne Pärson
Susanne Pärson