Vi som jobbar på grim

Johanna Engdahl- Verksamhetsansvarig

Johanna har en lång erfarenhet av hästar och hästhållning och har sin utbildning i Hästkunskap level 1 och 2 från Hästsportens Folkhögskola, Strömsholm.
 Hon har ridit i hela sitt liv och haft flertalet hästar som hon tränat och tävlat hoppning med. Utöver detta så har Johanna i nuläget en hästbutik som hon bedriver i Hallstavik.
Johanna har tidigare suttit med i Hallstaviks Ryttarförenings styrelse där hon varit med och ansvarat för inköp och försäljning av hästar men också varit med tagit fram ett gynnsamt koncept till föreningens nuvarande verksmahet.
 
Våren 2019 tog Johanna examen som Socialpedagog och hon har lång erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Hon har även erfarenhet av att arbeta med personer som på olika sätt behöver stöttning och vägledning i livet.
Johanna har arbetat på GRIM sedan November 2019 och ansvarar för verksamheten i dess helhet.
 
Hennes arbetsuppgifter innefattar  ansvar för verksamhetens kunder och bokningar, ridläger, ridskolan, innackorderingar, personal, turridningar, specialanpassad ridning, rid-lekis, arbetsmiljö, brandskydd.
 
“Jag brinner för hästar, verksamhetsutveckling och för att bistå våra kunder med all hjälp och information som de önskar för att på så sätt kunna se till att de får en fantastiskt upplevelse när de kommer till oss på GRIM Islandshästar”
 
Tveka inte att kontakta mig!
 
Johanna Engdahl
076-85 16 222
GRIM Islandshästar
kontakt@grimislandshastar.se
Bokning@grimislandshastar.se

Malin Norberg
Malin Norberg
Cecilia Lundquist
Cecilia Lundquist
Sofia Bäck
Sofia Bäck
Wilma Johansson Östberg
Wilma Johansson Östberg
Susanne Pärson
Susanne Pärson