Vi som jobbar på grim

Johanna Engdahl- Verksamhetsansvarig

Johanna har en lång erfarenhet av hästar och hästhållning och har sin utbildning i Hästkunskap level 1 och 2 från Hästsportens Folkhögskola, Strömsholm.
 Hon har ridit i hela sitt liv och haft flertalet hästar som hon tränat och tävlat hoppning med. Utöver detta så har Johanna i nuläget en hästbutik som hon bedriver i Hallstavik.
Johanna har tidigare suttit med i Hallstaviks Ryttarförenings styrelse där hon varit med och ansvarat för inköp och försäljning av hästar men också varit med tagit fram ett gynnsamt koncept till föreningens nuvarande verksmahet.
 
Våren 2019 tog Johanna examen som Socialpedagog och hon har lång erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Hon har även erfarenhet av att arbeta med personer som på olika sätt behöver stöttning och vägledning i livet.
Johanna har arbetat på GRIM sedan November 2019 och ansvarar för verksamheten i dess helhet.
 
Hennes arbetsuppgifter innefattar ansvar för verksamhetens kunder och hästar, personal, bokningar, ridläger, ridskolan, inackorderingar, turridningar, specialanpassad ridning, rid-lekis, arbetsmiljö, brandskydd.
Hon är instruktör för flera av GRIM:s ridskolegrupper, håller privat-och grupplektioner samt en del läger och ridweekends.
 
“Jag brinner för hästar, verksamhetsutveckling och för att bistå våra kunder med all hjälp och information som de önskar för att på så sätt kunna se till att de får en fantastiskt upplevelse när de kommer till oss på GRIM Islandshästar”
 
Tveka inte att kontakta mig!
 
Johanna Engdahl
076-85 16 222
GRIM Islandshästar
kontakt@grimislandshastar.se
Bokning@grimislandshastar.se

Magnús "Maggi" Ringsted- Tränare och beridare

Magnús kommer från Island där han arbetat professionellt med träning av hästar de senaste 12 åren. Han har stor erfarenhet av inridning av unghästar, töltsättning, vidareutbildning och tillridning. Han arbetar mjukt och metodiskt med ett tydligt mål med varje individ.

Magnús undervisar både vuxna och barn, privat eller i grupp och har även arbetat med turridning. På Island tävlade Magnús en del och ser fram emot att fortsätta med det även i Sverige. 

Magnús har utöver detta även en hovslagarutbildning från Island och finns behjälplig för nya kunder i Sverige.

Är du intresserad av att rida för Magnús, lämna in din häst för tillridning, töltsättning eller försäljning?
Kontakta oss!

Johanna Engdahl
076-85 16 222
GRIM Islandshästar
kontakt@grimislandshastar.se
Bokning@grimislandshastar.se

Malin Norberg, turledare & instruktör.
Cecilia Gelinder, turledare & instruktör.
Sofia Bäck, turledare & instruktör.
Sanne Williamsson, instruktör.
Frida Ahlgren, instruktör.
Cathrine Nazerian , turledare & instruktör.
Susanne Pärson, instruktör.
Emma Messing, turledare & instruktör.
Sophi Eriksson, turledare & instruktör.
Sally Karlsson, instruktör.
Mimmi Hatje, Turledare.