Vi som jobbar på grim

Johanna Engdahl- Verksamhetsansvarig

Johanna har en lång erfarenhet av hästar och hästhållning och har sin utbildning i Hästkunskap level 1 och 2 från Hästsportens Folkhögskola, Strömsholm. På senare tid har hon även gått kurser mer inriktat på islandshästaen och dess gångarter.

Våren 2019 tog Johanna examen som Socialpedagog och hon har bred erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Hon har även erfarenhet av att arbeta med personer som på olika sätt behöver stöttning och vägledning i livet.

 Hon har ridit i hela sitt liv och haft ett flertal hästar som hon tränat och tävlat hoppning med. Utöver detta så har Johanna i nuläget en hästbutik vid namn "JE Hästsport" som hon bedriver i Hallstavik.

Johanna ansvarar för verksamheten i dess helhet på Grim sedan november 2019, hon är även instruktör för flera av våra ridskolegrupper och håller i privat-och grupplektioner, en del läger, hoppkurser samt ridweekends.
 
"Jag trivs otroligt bra av att nästan dagligen få möta så härliga människor, våra nya och gamla kunder samt vår fantastiska personal. Att även få lära ut och se mina elever växa som ryttare på våra helt otroliga islandshästar inspirerar mig att fortsätta min egen utveckling som ryttare och instruktör."
 
Tveka inte att kontakta mig!
 
Johanna Engdahl
076-85 16 222
GRIM Islandshästar
kontakt@grimislandshastar.se
Bokning@grimislandshastar.se

Ulrika Forslin, turledare & instruktör.
Cecilia Gelinder, turledare & instruktör.
Linda Eriksson, turledare & instruktör.
Agnes Håkansson, turledare & instruktör.
Susanne Pärson, instruktör.
Sally Karlsson, instruktör.
Emilia Berg, turledare & instruktör.
Sophi Eriksson, turledare & instruktör.
Signe Isakzon, turledare & instruktör.
Jessica Agert, turledare & instruktör.